Jouw huis verkopen

met een makelaar die nèt dat stapje extra zet

Jouw huis is een kostbaar bezit

Als je gaat verkopen wil je een makelaar die de markt goed kent. Die de juiste kennis en ervaring in huis heeft om jouw bezit zo aantrekkelijk mogelijk in de markt te zetten. Of het nu gaat om een huis, boerderij of appartement: alle type woningen kun je ons toevertrouwen.

Wij helpen je met elke stap

Je woning in het buitengebied verkopen vergt deskundige begeleiding. Mogelijk zijn er plannen om de bestemming te wijzigen of verandert er iets in de omgeving? Zijn er erfdienstbaarheden die meegenomen moeten worden in de verkoop of moet er rekening gehouden worden met agrarische activiteiten van de buren? Onze kennis van het buitengebied zetten wij in voor een optimale verkoop.

Je wilt een makelaar die de juiste koper weet te vinden, want dat geeft de grootste kans op een succesvolle transactie. Iemand die je goed op hoogte houdt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vanaf het eerste kennismakingsmoment tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris zetten wij ons beste beentje voor om de verkoop van jouw dierbare bezit soepel en succesvol te laten verlopen. Nèt dat stapje extra zetten wij, uiteraard rekening houdend met jouw wensen en voorkeuren. Je huis verkopen is nou eenmaal spannend: met onze zorgvuldige aanpak loodsen wij je door deze enerverende tijd heen.

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Als je je huis gaat verkopen, wil je een makelaar met wie je een persoonlijke klik hebt. Iemand van wie je zeker bent van het juiste advies en de beste begeleiding.

Daarom komen wij vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en de waarde van jouw huis te bepalen. Deze gratis verkooporiëntatie geeft je voldoende inzicht om te besluiten of wij jouw ENTREE worden tot de Kromme Rijnstreek of de Utrechtse Heuvelrug.

Verhuisverhalen

Nieuwsgierig om te lezen hoe wij onze opdrachtgevers geholpen hebben bij het verkopen of kopen van hun woning?

Gratis verhuiswagen

Je kunt vast niet wachten om je spullen in je nieuwe huis te zetten. Voordat het zover is moet er nog een hoop werk verricht worden. Wat neem je mee en wat gooi je weg? Dat beseffen wij ons terdege en daarom bieden wij iedere opdrachtgever één dag gratis gebruik van onze ENTREE verhuiswagen. Super handig!

Ik wil graag vrijblijvend een afspraak maken

Laat hier je gegevens achter dan bellen we je terug voor een afspraak bij jou thuis.

ENTREE makelaars is actief in de Kromme Rijnstreek (Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek, Werkhoven, Odijk, Bunnik, Houten, ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal) en de Utrechtse Heuvelrug (Leersum, Amerongen, Doorn, Maarn, Overberg, Maarsbergen, Driebergen en Woudenberg)