Projectontwikkeling

ENTREE makelaars denkt in alle fasen mee

Herontwikkeling of transformatie?

Van een verouderde locatie iets moois en nieuws maken: bijvoorbeeld een oude bedrijfsruimte of een boerderij die zijn functie verliest. ENTREE makelaars heeft brede kennis in huis om vastgoed een tweede kans te geven. Wij helpen projectontwikkelaars met de aankoop en advies: of het nu om een compleet nieuwbouwproject gaat of om herontwikkeling van een bestaand pand: wij zetten deze specialisatie graag in om de omgeving mooier te maken.

Nieuwbouwprojecten

Vastgoedondernemers zijn gebaat bij een partner, die vanaf de initiatiefase meedenkt. ENTREE makelaars heeft ruim 10 jaar ervaring met het adviseren van projectontwikkelaars en bouwers. Samen met hen voeren we gesprekken met architecten en de gemeente. Van de ori├źntatiefase tot en met de oplevering van het pand spelen wij een actieve rol. Of het nu gaat om nieuwbouw, herbouw of een bouwperceel dat verkocht wordt. Wij realiseerden talloze mooie woningbouwprojecten waar de nieuwe bewoners met veel plezier hun nieuwe ’thuis’ van maakten.

Recent succesvol verkochte nieuwbouwprojecten

Residentie Stadszicht, Wijk bij Duurstede

27 luxe appartementen gelegen op loopafstand van de binnenstad. 23 fraaie appartementen met balkon en 4 penthouses met groot dakterras.

Parkwoningen, Cothen

Uitgebouwde 2-onder-1-kap woningen met aangebouwde bergingen en een grote tuin in de nieuwe woonwijk De Kamp.

Nieuw Dorestad, Wijk bij Duurstede

De 16 eengezinswoningen beschikken over een tuin en de 19 appartementen hebben grote buitenruimtes. Gelegen op een fraaie locatie nabij het centrum.

Onze partners

Zullen wij je helpen jouw project tot een succes te maken?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.