Vriendelijk en betrokken

Een huis kopen of verkopen zonder zorgen vergt een professionele makelaar die de lokale huizenmarkt kent. Iemand die zich kan inleven in jouw wensen en die je op de hoogte houdt over alles wat er speelt. ENTREE makelaars zet zich serieus in om de beste deal voor jou te realiseren. Op een vriendelijke, transparante en no-nonsens manier. Jouw kostbare bezit verdient een makelaar met klasse. Maak kennis met het betrokken team van ENTREE makelaars.

Meer weten over onze passie voor wonen?

Zo gaan wij te werk

Ons team bestaat uit betrokken professionals, die zich inzetten om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Daarbij sluiten we onze ogen niet voor de realiteit en kun je rekenen op eerlijk advies.

Met onze kennis van de markt helpen we jou reële keuzes te maken: rekening houdend met jouw wensen en voorkeuren. Een huis kopen of verkopen doe je niet in een dag. Het kost tijd om een weloverwogen beslissing te maken. Met geduld, aandacht en een luisterend oor begeleiden wij je in dit spannende proces. ENTREE makelaars: kom verder!

“ENTREE begrijpt de huizenmarkt goed en denkt positief mee”

Jan Willem Albada

“Wij gaan al drie huizen terug met Entree makelaars. Via onze ouders kwamen wij in contact met Rens van Doorn. Daar waren we blij mee. Want Rens begrijpt de huizenmarkt goed en denkt positief mee over wat bij ons gezin past. Rens kan echt zijn tanden in iets zetten op een hele ongedwongen manier. En hij zette net dat stapje extra voor ons met goed advies over een reëel bod. Rens en zijn collega’s zijn stuk voor stuk kundige mensen die hun klanten begrijpen en op alle fronten meedenken.”

Onze vestigingen

ENTREE makelaars

Kromme Rijnstreek

ENTREE makelaars

Utrechtse Heuvelrug

Dit zijn onze mensen

“Hard werken is hard genieten”​

Iedere dag gaat Rens op pad in de mooie Kromme Rijnstreek om kopers en verkopers te verbinden. Plannen te bedenken voor projectontwikkeling of verkoop- en aankoop strategieën uit te zetten. Rens wil van toegevoegde waarde zijn en gaat liefst recht op zijn doel af. Een zakelijke professional met een toegankelijk karakter en een luisterend oor. Van Rens kun je eerlijk advies verwachten. Hij doet wat hij belooft, daar kun je van op aan.

Rens van Doorn

NVM Register Makelaar-Taxateur / Eigenaar

“​Mijn streven is een woondroom waar te maken”

Voor Jan is zijn werk zijn hobby. Of het nu een bezichtiging is, een waardeoriëntatie of een gesprek met een projectontwikkelaar. Alles vindt hij leuk in zijn vak. Opdrachtgevers staat hij persoonlijk en rustig te woord. Goed luisteren naar hun wensen en oprecht zijn. Maar ook meedenken over het duurzaam maken van je huis vindt hij erg interessant. Iedere dag heeft weer iets leuks te bieden.

Jan van Gulik

NVM Register Makelaar-Taxateur

“Elk huis zijn eigen karakter”

Wat leuk is aan het makelaarsvak is dat ieder huis iets heeft wat hem uniek maakt. Het is aan ons om dat uit te lichten en daarmee de wensen van verkoper-koper te vervullen. Susans grootste passie: de klant blij maken. Vanuit de binnendienst helpt zij u graag omtrent vragen met betrekking tot de verkoop-aankoop.

Susan van Grootveld

Commercieel Medewerker

“Vol enthousiasme iets moois neerzetten”

Ieder huis heeft iets moois en hoe leuk is het om achter de voordeur te mogen kijken. Klantgericht zijn is iets waar ze voor staat en wat ze ook heel erg leuk vind aan het werk. Bijdrage om de puntjes op de ‘i’ te zetten, daar gaat Rosanne voor

Rosanne de Zeeuw

Commercieel Medewerker

“Nieuw in de branche maar enthousiast voor het werk​”​

Dat gaat zeker op voor onze stagiaire Meis. Ze helpt met kleine klusjes en is gemotiveerd bezig met haar schoolwerk. Haar dag is geslaagd als alle taken gedaan zijn. Een vrolijke meid die u graag met een vriendelijke glimlach verwelkomt.

Meis Willemsen

Stagiaire

Een duurzame en kansrijke toekomst

ENTREE steunt goede doelen

Kansarme jongeren aan een baan helpen of goede huisvesting voor mensen die leven in armoede. ENTREE makelaars ziet graag om naar de ander. Via Stichting Woord en Daad, kiezen we projecten uit om mensen perspectief te geven op een zelfstandig en menswaardig bestaan. Rens van Doorn vindt het als ondernemer belangrijk om mee te bouwen aan een betere wereld en een mooiere maatschappij. Door jaarlijks 10% van de winst te doneren aan een goed doel, draagt ENTREE makelaars een steentje bij aan een duurzame en kansrijke toekomst voor mensen in arme landen.