Mijn favorieten

UW WONING VERKOPEN

U heeft een mooi en prettig huis. U overweegt echter een volgende stap te nemen en u wilt in dat geval het huis of appartement verkopen aan iemand die er met net zoveel plezier zal gaan wonen en bereid is daarvoor een goede prijs te betalen.

Voor het optimale resultaat heeft u een goede makelaar nodig. Een makelaar die weet hoe de huizenmarkt van de Kromme Rijnstreek in elkaar steekt, die u goed adviseert, uw woning fraai kan presenteren en die namens u de onderhandelingen voert. Een makelaar die net een stap meer zet en ook in de huidige markt kansen ziet en creëert om het beoogde doel te bereiken.

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een gratis verkoop oriëntatie. Vraag ons daarbij om de voordelen van ons ENTREE Zekerpakket. Als makelaar weten wij als geen ander dat een goede planning veel rust geeft bij de combinatie van het aankopen van een nieuwe woning en het verkopen van uw huidige woning. Daarom is dit pakket dé oplossing voor een gestroomlijnde planning. Wat houdt dit pakket precies in? ENTREE makelaars houdt de regie en alle handelingen in de hand wanneer u de stap neemt op weg naar een nieuw huis. Alles voor de verkoop van uw woning wordt geregeld, maar de verkoop wordt pas actief op het moment dat wij voor u een ander huis hebben gevonden. We ontzorgen u volledig voor de aan- en verkoop van een woning. We voorkomen dat u twee keer moet verhuizen of onder druk moet kopen. We kunnen op het juiste moment de verkoop starten en u verzekeren van de beste marktprijs op dat moment. 


Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug voor het maken van een afspraak bij u thuis.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring