Mijn favorieten

OP ZOEK NAAR EEN NIEUW HUIS

De Kromme Rijnstreek is een geweldig leuk gebied om te wonen. Het kopen van een goed huis op de juiste plek is echter niet eenvoudig...

Goed aanbod is schaars, er zijn tal van waardedrukkende bouwkundige en juridische aspecten en de prijzen van ogenschijnlijk vergelijkbare type huizen lopen ver uiteen.

ENTREE makelaars weten waar een goed huis aan moet voldoen. Graag bespreken we allereerst uw wensen en eisen, zodat we vervolgens onze kennis en netwerk kunnen aanwenden om het best passende huis te vinden en dat onder de beste voorwaarden voor u aan te kopen.

Heeft u al kennis gemaakt met ons ENTREE Zekerpakket? 
Als makelaar weten wij als geen ander dat een goede planning veel rust geeft bij de combinatie van het aankopen van een nieuwe woning en het verkopen van uw huidige woning. Daarom is dit pakket dé oplossing voor een gestroomlijnde planning. Wat houdt dit pakket precies in? ENTREE makelaars houdt de regie en alle handelingen in de hand wanneer u de stap neemt op weg naar een nieuw huis. Alles voor de aankoop van uw woning wordt geregeld, maar de verkoop van uw huidige woning wordt pas actief op het moment dat wij voor u een ander huis hebben gevonden. We ontzorgen u volledig voor de aan- en verkoop van een woning. We voorkomen dat u twee keer moet verhuizen of onder druk moet kopen. We kunnen op het juiste moment de verkoop starten en u verzekeren van de beste marktprijs op dat moment.