Mijn favorieten

Het beste advies is ons laatste advies

Voor het beste advies aan u blijven wij ons voortdurend trainen, ontwikkelen en bijspijkeren over de laatste stand van zaken voor wat betreft wet- en regelgeving, de meest recente trends en nieuwe mogelijkheden. 

Onze interesse richt zich op zaken zoals plan-, ruimte- en stadsontwikkeling, trends in wonen en doelgroepen voor vastgoed. Om u het beste advies te geven, volgen wij alle veranderingen op de voet. Concreet gezien denken wij graag mee over welke vraag dan ook. Van een groot en schijnbaar ‘onverkoopbaar’ pand, een ingewikkelde zakelijke constructie of die ene kans waarbij snelle beslissingen noodzakelijk zijn. 

Heeft u al kennis gemaakt met ons ENTREE Zekerpakket? 
Als makelaar weten wij als geen ander dat een goede planning veel rust geeft bij de combinatie van het aankopen van een nieuwe woning en het verkopen van uw huidige woning. Daarom is dit pakket dé oplossing voor een gestroomlijnde planning. Wat houdt dit pakket precies in? ENTREE makelaars houdt de regie en alle handelingen in de hand wanneer u de stap neemt op weg naar een nieuw huis. Alles voor de verkoop van uw woning wordt geregeld, maar de verkoop wordt pas actief op het moment dat wij voor u een ander huis hebben gevonden. We ontzorgen u volledig voor de aan- en verkoop van een woning. We voorkomen dat u twee keer moet verhuizen of onder druk moet kopen. We kunnen op het juiste moment de verkoop starten en u verzekeren van de beste marktprijs op dat moment. 

Neem gerust contact met ons op en we zitten binnen korte termijn met u aan tafel.