Jouw aankoop goed verzorgd

met een makelaar die je bij elke stap begeleidt

Wij zoeken alles voor je uit

Als je een huis gaat kopen wil je weten waar je aan toe bent. Je wilt inzicht hebben in de kosten die je kunt verwachten en weten op welke risico’s je moet letten. Elk huis is anders en er komt best wat bij kijken als je zeker wilt zijn van een solide koop. Niet alleen wat betreft kennis over huizen, maar ook over appartementen ben je bij ons aan het goede adres. Bijvoorbeeld hoe je belangen zijn geregeld in de Vereniging van Eigenaren. Alles wat voor jou relevant is, zoeken we uit.

Expert in landelijk wonen

Droom je van een huis in het buitengebied? ENTREE makelaars is een ster in alles wat met landelijk wonen te maken heeft.

Hoe zit het met bestemmingsplanwijzigingen? Kun je altijd blijven rekenen op vrij uitzicht? Misschien zijn er plannen om een zonnepark aan te leggen of staat het huis naast een boomgaard waar een spuitzone van kracht is?

Het is beter om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Je kunt bouwen op onze expertise van het buitengebied.

“Vakkundig advies, goed bereikbaar en flexibel”

Marieke de Goede

“In de huizenmarkt van deze tijd was het erg fijn dat er snel gehandeld kon worden. Mijn wensen waren nogal uiteenlopend, maar met elk huis werd er enthousiast meegedacht over de mogelijkheden en aandachtspunten. Heel blij met mijn nieuwe woning. Een prima makelaar.”

Stap voor stap op weg naar jouw nieuwe huis

Wat voor type huis je ook zoekt: samen overleggen we wat voor jou de juiste strategie is om een woning te kopen. Met als doel de kans zo groot mogelijk te maken dat het huis van jou wordt.

Stap voor stap nemen wij je mee tijdens dat spannende gedeelte van het aankoopproces. Alle gemaakte afspraken leggen we vast op papier en de stukken van de notaris controleren we nauwgezet.

Voor het transport uit inspecteren we met alle partijen de woning: zodat je zeker weet dat het huis wordt opgeleverd zoals afgesproken. Heldere afspraken zodat je weet waar je aan toe bent. We halen alles uit de kast om je zo goed mogelijk te begeleiden op je zoektocht naar je nieuwe huis.

Recent succesvol aangekocht

De Havik 13, Driebergen-Rijsenburg

Dit huis is zeer verzorgd en van alle gemakken voorzien. ENTREE makelaars begeleidde de succesvolle aankoop van deze goed onderhouden eengezinswoning.

De Del 17, Amerongen

Deze door ENTREE aangekochte 2-onder-1-kapwoning aan de Del ligt vrijwel direct aan de Amerongse bossen; een rustieke plek aan de rand van Amerongen.

Lekdijk West 27, Wijk bij Duurstede

Middenin de natuur in het uiterwaardengebied, ligt deze villa op een perceel van 2.970 m². ENTREE verzorgde de aankoop van deze prachtige woning.

Jouw droomhuis kopen met de beste deal?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Heb je al een woning op het oog?