ENTREE makelaars

Zandweg 7
3962 EA Wijk Bij Duurstede
Tel: 0343-575575
wbd@entreemakelaars.nl
Bouwnummer (Bouwnummer 27), 3961 VZ Wijk bij Duurstede Koopsom € 639.000,- v.o.n.
Bouwnummer (Bouwnummer 27) in Wijk Bij Duurstede 3961 VZ

Omschrijving

In Wijk bij Duurstede aan de rand van de binnenstad verrijst het nieuwbouwproject `Residentie Stadszicht`. De appartementen en penthouses worden gerealiseerd op de voormalige schoollocatie `De Opstap` op de kruising van de Jacob van Ruisdaelstraat met de David van Bourgondiëweg in Wijk bij Duurstede. Dat is comfortabel wonen met alle voorzieningen op loopafstand.

Verkoop en start bouw
De verkoop is van start gegaan en inmiddels is 80% van de appartementen verkocht. Het slopen en bouwrijp maken van de locatie zal zeer binnenkort gaan aanvangen om naar verwachting in het 4de kwartaal te starten met de bouw.
Enkele woningen zijn nog beschikbaar. Dit kunt u inzien bij het onderdeel “Appartementen” op deze site. Heeft u voor één van deze woningen belangstelling, dan kunt u dat aan de projectmakelaar ENTREE Makelaars laten weten. Wanneer een woning onder optie is, dan kunt u eveneens uw belangstelling aan de makelaar laten weten. U wordt dan als reserve belangstellende genoteerd. Mocht de huidige optant er niet mee verder gaan dan zal een reserve belangstellende worden benaderd.

De appartementen
De appartementen hebben een koopsom vanaf € 329.000,- V.O.N. en zijn stuk voor stuk ruim van opzet, hebben 3 of 4 kamers (incl. woonkamer) en worden voorzien van royale buitenruimten. Onder het gebouw wordt een parkeerkelder gerealiseerd. Ieder appartement verkrijgt minimaal één privéparkeerplaats in deze kelder. Voor een indicatie van de appartementen kunt u de projectwebsite bezoeken. U krijgt daar een inkijkje van de locatie van de verschillende bouwnummers in het gebouw. Tevens vindt u op die website de informatie van de verschillende bouwnummers.

Comfortabel wonen nabij het centrum
In een stijlvolle sfeer die aansluit bij de ambiance van de stad wordt nabij het historische centrum van Wijk bij Duurstede het woningbouwproject ‘Residentie Stadszicht’ gerealiseerd. De voormalige school “De Opstap” aan de kruising van de Jacob van Ruisdaelstraat met de David van Bourgondiëstraat zal plaatsmaken voor luxe appartementen en penthouses. Het gebouw zal verrijzen in een rustige straat op loopafstand van de supermarkt en binnenstad. Even een terrasje pakken? Via het Kostverlorenpad loopt u zo de binnenstad in.
De appartementen zijn stuk voor stuk ruim van opzet en worden voorzien van royale buitenruimten. Het interieur van de appartementen wordt ontworpen door binnenhuisarchitect Remy Meijers. Onder het gebouw wordt een souterrain gerealiseerd. Ieder appartement verkrijgt minimaal één privéparkeerplaats in dit souterrain.

Interieurarchitect Remy Meijers
Remy Meijers is interieurarchitect, vormgever en productontwerper. U kent hem misschien wel van het televisieprogramma RTL Woonmagazine, waarin hij interieurs een make-over geeft. Voor Residentie Stadszicht heeft Remy de interieurs van de appartementen en penthouses ontworpen.

Remy ontwerpt interieurs met een duidelijke signatuur. Openheid, ruimtelijkheid, overzicht en rust zijn herkenbaar in zijn ontwerpen. Rust is een vereiste, maar ook spanning en drama dragen bij aan een juiste balans in zijn ontwerp. Spanning creëert Remy onder andere door te kiezen voor materialen die ieder een eigen uitstraling of textuur hebben. Glas, hout, natuursteen, beton en textiel versterken elkaar. Drama schuilt in verrassing. Zijn signatuur zult u herkennen in de gemeubileerde plattegronden van Residentie Stadszicht, die ter inspiratie dienen voor de inrichting.

Wijk bij Duurstede
Wijk bij Duurstede is centraal gelegen nabij plaatsen als Utrecht en Houten, aan de kruising van het Amsterdam Rijnkanaal met de Lek en de splitsing van de Nederrijn in Lek en Kromme Rijn. Een stad midden in een gevarieerd landschap aan de voet van nationaal park de Utrechtse Heuvelrug.
Het historisch centrum staat bekend om haar vele voorzieningen en gezelligheid. Diverse oude panden en sfeervolle straatjes geven de stad haar intieme karakter. Het centrum kent haar historie. De Romeinen kozen deze strategische plaats aan de rivier als locatie voor hun verdedigingsfort, destijds Dorestad genoemd. In de oude straatjes liggen vele bijzondere winkels, fraaie kunstgaleries, gezellige restaurantjes en leuke terrassen. Het is hier heerlijk om door de stad te dwalen binnen de vestingmuren. Buiten het centrum wacht u de prachtige groene uiterwaarden van de rivier waar u lekker kunt genieten van de natuur met een wandeling of fietstocht.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 639.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement penthouse Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 140 m² Gebouwgebonden buitenruimte 60 m² Inhoud 478 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 4e woonlaag Dakterras Ja Energie Energieklasse A+++ Energie einddatum 01-01-2029 Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Vloerverwarming geheel en warmtepomp Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Parkeergarage Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Huidige bestemming Wonen Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Lift, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Balansventilatie